Prijava

 
 
 

KORONAVIRUS!!!

KORONAVIRUS!!!

28.02.2020

Obvestilo za študente Univerze v Novem mestu
Vsa pedagoška, raziskovalna in strokovna dejavnost se na Univerzi v Novem mestu še naprej izvaja v polnem obsegu. Študentom, ki so v tujini, zaenkrat svetujemo, da nadaljujejo s svojimi načrtovanimi aktivnostmi.
Vsi, ki ste se v zadnjih 14 dnevih zadrževali v italijanskih krajih: Casalpusterlengo, Codogno, Castiglione d'Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo, San Fiorano in okolici kraja Vo' Euganeo v provinci Padova ali ste bili v tem času v drugih krajih v Evropi ali izven Evrope, kjer je znano, da obstaja epidemija koronavirusa, ostanite naslednjih 14 dni doma ne glede na svoje počutje. O tem obvestite Ljiljano Leskovic na elektronski naslov ljiljana.leskovic@uni-nm.si, ki bo vašo odsotnost ustrezno evidentirala. V kolikor se vam v tem času pojavijo znaki, ki kažejo na okužbo s koronavirusom (povišana telesna temperatura, kašelj, občutek pomanjkanja zraka, težko dihanje) o tem po telefonu ali elektronski pošti obvestite svojega izbranega zdravnika. Ne hodite v ambulanto nenapovedano, da ne boste okužili še drugih. Zdravstvena služba je o ukrepih ob sumu na okužbo s koronavirusom obveščena in nanjo dobro pripravljena. Če v 14 dneh ne boste zboleli, se lahko vrnete k predavanjem in ostalim že načrtovanim pedagoškim obveznostim.
Dodatno naprošamo vse študente in zaposlene Univerze v Novem mestu, da ob morebitnih prvih znakih poslabšanega zdravja in počutja (kašelj, povišana telesna temperatura, težava z dihali) ne prihajajo na univerzo, dokler se povsem ne pozdravijo.

Zaenkrat pa vsem študentom svetujemo:
• da delujejo preventivno (z enakimi ukrepi kot za preprečevanje širjenja sezonske gripe), pri tem so pomembni predvsem higienski ukrepi (pravilno umivanje rok, kašljanje in razdalja);
• si preberejo navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Svetovne zdravstvene organizacije;
• spremljajo uradne informacije o razvoju bolezni in preventivnih ukrepih;
• v kolikor se nahajajo v tujini, spremljajo tudi navodila lokalnih oblasti in ministrstva za zunanje zadeve.

 
 
 
 
 
 
SPLOŠNO

Univerza v Novem mestu
Knjižnica
E-učilnica

Novice
Dogodki
Konference

O FAKULTETI

Predstavitev fakultete
Organiziranost fakultete
Pravni akti in etični kodeks
Informacije javnega značaja
Raziskovalna dejavnost
Mednarodno sodelovanje
Revija
Kontakt

ŠTUDENTI

Prijava
Referat za študijske zadeve
Urniki
Študijski koledar

ŠTUDIJ

Vpis
Alumni klub
Študentski svet
Karierni center
Tutorstvo
Komisije

ŠTUDIJSKI PROGRAMI

Program 2. stopnje
Program 3. stopnje
Vseživljenjsko učenje

KONTAKTNI PODATKI

Univerza v Novem mestu
Fakulteta za poslovne in upravne vede
Na Loko 2, 8000 Novo mesto
+386 7 393 00 10 (tajništvo)
+386 7 393 00 20 (referat)
Davčna št.: 36593346
Matična št.: 3566358
TR: 0315 0100 0546 151
IBAN: SI56 0315 0100 0546 151
SWIFT: SKBASI2X

  

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.