Osnovne informacije

Fakulteta za poslovne in upravne vede (v nadaljevanju fakulteta) je samostojna visokošolska in raziskovalna ustanova v statistični regiji Jugovzhodna Slovenija, ki izobražuje, raziskuje in svetuje, na področju upravljanja in poslovanja gospodarskih in negospodarskih subjektov. Pri izvajanju teh dejavnosti povezuje različne družbene vede, in sicer: ekonomijo, poslovanje,  pravo, organizacijo, komunikologijo, psihologijo, sociologijo tuje jezike, saj s tem želi zagotavljati obsežno, kakovostno in uporabno znanje. To uresničuje s kakovostnimi študijskimi programi, z njihovim posodabljanjem in prilagajanjem mednarodnim standardom, s kakovostnimi visokošolski učitelji in sodelavci ter s sposobnimi in ambicioznimi študenti, ki bodo znanje pridobivali ob pomoči sodobnih metod poučevanja in z aktivnim sodelovanjem v izobraževalnem procesu.
 

Fakulteta je akreditirana pri Nacionalni agenciji Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu in izvaja študijska programa na drugi in tretji stopnji:
- študijski program 2. stopnje Poslovna ekonomija,
- študijski program 3. stopnje Poslovna ekonomija.

 

 

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani (izbriši piškotke). Več o piškotkih.